A teljes fotósorozat törléséhez nyisd meg a sorozat bélyegképét a Fotók appban, és koppints a Törlés gombra (a kuka ikonra). Ha a legjobb képeket külön fotóként szeretnéd megtartani, iOS 26 és 27 alatt koppints a Fotósorozat (darabszám) lehetőségre, iOS 18 és korábbi rendszereken pedig a Kiválasztás gombra. Ezután koppints minden megtartani kívánt kép jobb alsó sarkában a körre, majd a Kész gombra. A fotósorozat egyetlen bélyegképként jelenik meg a Fotók appban, de sok, gyors egymásutánban készült kép van benne.
Frissítve: 2026. október 21. Az Apple iOS 27, 26 és 18 rendszerhez készült támogatási útmutatói alapján ellenőriztük.

Az Apple iOS 26-os és 27-es útmutatója nem írja le, mi történik a sorozat többi képével a Kész gomb megnyomása után. Támpontként használhatod az alábbi, iOS 14-hez készült lépéseket, de koppintás előtt olvasd el, mi jelenik meg a képernyődön.
Az Apple iOS 18-hoz és a korábbi rendszerekhez készült útmutatója szerint a fotósorozat bélyegképére, majd a Kiválasztás gombra kell koppintani. A folytatás ugyanaz: koppints a megtartani kívánt képeken a körre, majd a Kész gombra.
Az Apple iOS 14-es útmutatójában a Kész gomb után még egy lépés szerepel, ahol két lehetőség közül választhatsz.
Az Apple iOS 15-höz és az újabb rendszerekhez készült útmutatói nem írják le ezt a lépést, így nem erősítik meg, hogy az újabb iOS-verziókban is ugyanez a képernyő jelenik meg.
A Fotók app a sorozat képeit egyetlen bélyegkép alatt, együtt menti. Nyisd meg a sorozatot, és koppints a Fotósorozat (darabszám) lehetőségre, iOS 18 és korábbi rendszereken pedig a Kiválasztás gombra, hogy egyenként is lásd a benne lévő képeket.
Az Apple iOS 26-os és 27-es útmutatója szerint koppints a fotósorozat bélyegképére, majd a Fotósorozat (darabszám) lehetőségre. Ezután koppints minden megtartani kívánt kép jobb alsó sarkában a körre, majd a Kész gombra.
Az Apple iOS 14-es útmutatója szerint Az összes megtartása a sorozatot és a kiválasztott fotókat is megtartja, míg a Csak [darabszám] kedvenc megtartása csak a kiválasztottakat. A sorozat rendbetételéhez válaszd a Csak [darabszám] kedvenc megtartása lehetőséget. Az Apple iOS 15-höz és az újabb rendszerekhez készült útmutatói nem írják le ezt a lépést.
A törölt fotók 30 napig a Nemrég törölt albumban maradnak. Ha várakozás nélkül szeretnéd végleg törölni őket, nyisd meg a Gyűjtemények részt, koppints az Egyéb alatti Nemrég törölt elemre, majd az Album megtekintése lehetőségre, oldd fel az iPhone-t, válaszd ki a fotókat, és töröld őket. Az így törölt fotókat nem lehet helyreállítani.
iPhone XS, iPhone XR és újabb modelleken a Kamera appban a Zár gombot balra húzva indíthatod el a fotósorozatot, és az ujjad felemelésével állíthatod le. iPhone X és korábbi modelleken tartsd megérintve a Zár gombot. iPhone XS, XR és újabb modelleken, ha a Beállítások > Kamera menüben be van kapcsolva A hangerő növelésének használata a képsorozathoz beállítás, a hangerőnövelő gombot nyomva tartva is készíthetsz fotósorozatot.
Ha sok fotósorozatod van, a PhotoSlimmer egy helyre gyűjtheti őket. Beolvassa azokat a képeket is, amelyeket a Fotók app csak egyetlen kiemelt fotóval képvisel, és a Hasonló fotók képernyőn minden sorozatot külön, Sorozat nevű csoportként jelenít meg. A csoport megnyitásakor egyetlen kép sincs kiválasztva. Hasonlítsd össze őket az Egymás mellett lehetőséggel, majd koppints a Csak ez maradjon gombra. Ekkor a sorozat többi képe törlésre lesz kijelölve. Az iOS minden törlésnél megerősítést kér, a törölt fotók pedig a Nemrég törölt albumba kerülnek. A fotóid soha nem hagyják el a telefonodat. Naponta legfeljebb 50 fotót törölhetsz ingyen. Egyszeri vásárlással feloldhatod a korlátot, előfizetés nélkül (iOS 18.0 vagy újabb rendszer szükséges).
PhotoSlimmer letöltése az App Store-ból
Androidot használsz? Töltsd le a PhotoSlimmert a Google Playről